Livrare in Romania, pe teritoriul Romaniei

Livrarea comenzilor in Romania, pe teritoriul Romaniei – este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 45 eur/comanda. Costul livrarii va fi afisat inainte de finalizarea fiecarei comenzi. Pentru comenzi mai mici de 45 eur, cumparatorul va achita o taxa de curierat de 4 eur.

Pentru livrare pe teritoriul Romaniei, clientul are posibilitatea de achitare cu cardul in momentul comenzii pe site sau ramburs la primirea pachetului/produselor. Clientul poate achizitiona produsele dorite la pretul afisat in lei/eur la plata cu cardul.

Livrarea se face prin intermediul unui serviciu de curierat rapid (DHL, Fan Courier  Romania, Urgent Cargus Romania), intr-un termen de 2 pana la 7 zile lucratoare de la data eliberarii comenzii din depozit. In situatia in care apar intarzieri in livrare mai mari de termenul prevazut mai sus, clientii vor fi notificati prin e-mail.

Livrare in UE, USA si Canada, de pe teritoriul Romaniei

Livrarea comenzilor in UE, USA si Canada se va face conform tarifelor afisate mai jos, iar consultantii nostri vor contacta consumatorii telefonic/via e-mail pentru a-i informa de suma finala de plata/posibile majorari in pretul de livrare(datorita taxelor vamale), dupa confirmarea acestora cu agentii firmelor de curierat. Costul livrarii va fi afisat/comunicat inainte de finalizarea si livrarea comenzii. Clientul poate achizitiona produsele dorite la pretul afisat in lei/eur la plata cu cardul. Pentru livrari in UE, este permisa doar plata cu cardul la momentul finalizarii comenzii online.

Livrarea se face prin intermediul serviciului de curierat rapid DHL, intr-un termen de 2 (nr zile) pana la 7 de zile lucratoare. In situatia in care apar intarzieri in livrare mai mari de termenul prevazut mai sus, clientii vor fi notificati prin e-mail.

 Zones   Countries Shipping tax/2kg  (Ron/Eur)
 Zone 1  Austria, Bulgaria, Germany, Greece (continental), Hungary 25 €
 Zone 2  Belgium, Croatia, France, Italy (continental), Luxembourg, Poland, United Kingdom, Czech Republic, Slovakia, Slovenia 25 €
 Zone 3  Cyprus, Denmark, Finland, Ireland, Latvia, Lithuania, Malta, Portugal (continental), Spain (continental), Sweeden 25 €
 Zone 4  Moldovia, Turkey, Switzerland, Macedonia25 €
 Zone 5  USA, Canada 20 €

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, noi modificari ale companiilor de livrare etc. Societatea nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Pentru comenzi mai mari de 10kg/pachet se va percepe o taxa de 15 lei/0.500kg pentru tarile europene enumerate mai sus cat si pentru USA si Canada.

Pentru comenzi mai mari de 4kg/pachet se va percepe o taxa de 5lei/kg pentru teritoriul Romaniei.

Plata

Plata poate fi efectuata prin card bancar (tranzactie securizata – VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO), ordin de plata (la cererea consumatorului prin e-mail support@sportmedlab.com) sau ramburs. Plata prin ramburs se va face la momentul primirii produselor, si este disponibila doar pentru livrarile efectuate pe teritoriul Romania.

Produsele vor fi livrate la adresa solicitata dupa ce s-a primit dovada ca au fost achitate sau dupa ce consumatorul a dat acceptul pentru plata ramburs. Preturile produselor afisate pe site sunt preturi finale si nu contin TVA.

Vezi si